SEILTAKET PÅ PLASS! Taket er på nærmere 90 kvm og skal dekke en platting/scene på ca 75 kvm. Det blir 34 sitteplasser under taket i kanten av plattingen, to av dem spesielt tilpasset UU. Mot Andelva settes det opp halvhøye levegger på plattingen (til venstre i bildet) for å skjerme fra veien og fosseduren.

Bilde nr 2 viser deler av Geitberget/Seterberget, to holmer som ligger i umiddelbar tilknytning til utearenaen. Frivillighetssentralen disponerer dette området, og vi samarbeider om å skape en helhet

Uncategorized

Seilet Scene innvidd!

10. september 2020 ble Seilet Scene åpnet med snorklipping av ordfører John-Erik Vika, kulturdirektør i Viken John Arve Eide og styremedlem i Eidsivatinget, Arnhild Ingeborgrud.
På bildene ser vi:
Navneskilt og informasjonstavle, Seilet sett mot Andelva og Mago A, snorklipping, publikum som kom for å bivåne begivenheten og høre på konserten som koret OPUS89 ga etter åpningen.
Mer enn 20 000 turgåere benytter turstien og pilegrimsleden som går forbi Seilet. Vi takker Gjensidigestiftelsen for gaven som muliggjorde byggingen og håper scenen blir mye brukt!

LES MER »

Se flere aktuelle saker her

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook