Historisk natursti

Ringer til fundamentering av støttestag i forkant av tomteområdet.

Status august

Pga saksbehandling i kommunen måtte vi svært motvillig utsette oppstart til etter sommerferien. Det har medført ekstra kostnader og forsinkelser, men nå ser det endelig ut til at arbeidene kan begynne! Gjennom sommeren har etterveksten av bringebær, brennesle og andre herligheter vært svært god, så først må det ryddes!

 

April 2019

Da er tomta for paviljongen stukket ut, og det er klart for avskoging. Det skjer allerede mandag 25. mars. Deretter er det fjerning av kvist og rask. Når snøen er borte, er det stubbene som skal vekk 🙂 ….. Bildene viser stien langs pilegrimsleden. Tomteområdet til høyre. Gå inn på FB-siden for å se panoramabilde med beliggenhet i forhold til Andelva og Mago A (på andre siden av elva) – klikk og dra for å se hele bildet.

25. april var det befaring for de som skal reise paviljongen ved Andelva. Det ble ganske nakent etter at skogen var fjernet, men med paviljongen på plass og nye vekst av løvskog blir området snart «påkledd» igjen. Se FB-lenken nedenfor for de nye bildene. ____________________________________________

Da er tomta for paviljongen stukket ut, og det er klart for avskoging. Det skjer allerede mandag 25. mars. Deretter er...

Publisert av Eidsivatinget Fredag 22. mars 2019

Uncategorized

Seilet Scene innvidd!

10. september 2020 ble Seilet Scene åpnet med snorklipping av ordfører John-Erik Vika, kulturdirektør i Viken John Arve Eide og styremedlem i Eidsivatinget, Arnhild Ingeborgrud.
På bildene ser vi:
Navneskilt og informasjonstavle, Seilet sett mot Andelva og Mago A, snorklipping, publikum som kom for å bivåne begivenheten og høre på konserten som koret OPUS89 ga etter åpningen.
Mer enn 20 000 turgåere benytter turstien og pilegrimsleden som går forbi Seilet. Vi takker Gjensidigestiftelsen for gaven som muliggjorde byggingen og håper scenen blir mye brukt!

LES MER »

Se flere aktuelle saker her

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook