Alexandra Rotan var det store trekkplasteret da Eidsivatinget arrangerte folkefest på Tingvoll lørdag. Mellom 300 og 400 publikummere stilte opp.

Vokalist Alexandra Rotan fra Råholt trenger neppe nærmere presentasjon Hun skulle opptre på Bankplassen i Sundet seinere samme kveld, og sa derfor ikke nei takk til en ekstraopptreden når hun først var i hjembygda. På tingvoll stilte hun kun med et forsiktig gitarakkompagnement av Markus Bastø, men det holdt i massevis. Hennes flotte stemme og musikalitet fenget tilhørerne, og i «I wanna dance with somebody» fikk hun med seg hele forsamlingen i allsang.

Stian Carstensen var egentlig konferansier, men underholdt minst like mye som de andre, og kanskje vel så det. Multimusikeren er også en ordkunstner av rang og løste lattermusklene på de fleste tilhørerne, både med sine verbale innslag og med fløyte i samspill med Ruth Wilhelmine Meyers spesielle galdring, og med Vegar Sandholts eminente klokkespill.

Skuespiller Odin Waage kom som kong Olav den hellige og Ole Tømte spilte slåttetromme. Ei lokal gruppe framførte middelaldermusikk, og elever fra Eidsvoll Ballettsenter hadde oppvisning på plenen ved siden av scena. De flinke elevene hadde fortjent en bedre plassering, og det var kun de nærmeste som fikk med seg opptredenen.

Dansemusikerne Hans Olav Trøen og Odd Arne Sørensen skapte også fin stemning med kjente og fengende låter.

– Dette var helt fantastisk, kommenterer tilhørerne Gunn Sandholt Kragstad og Sigrid Hjellen.

– Det var en fint sammensatt program og flinke musikere. Duoen Sørensen-Trøen var oppfriskende, og Stian Carstensen er helt utrolig til å ordlegge seg, til og med på trøndersk, sier Hjellen som sjøl er fra Trøndelag.

NYHET fra Eidsivatinget
Uncategorized

LES MER »
Uncategorized

Eidsvoll Husflidslag vant

Den utlyst husflidskonkurransen i anledning Eidsivating-jubileet ble vunnet av Eidsvoll husflidslag. – Vi ønsker oss

LES MER »

Se flere aktuelle saker her

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook